Schrijf je in om deel te nemen aan de consultatie (en terugkoppeling) voor het Nederlands actieplan voor groei van biologische productie en consumptie.

Maak gebruik van deze unieke kans om deel te nemen aan de consultatie (en terugkoppeling) over het Nederlands actieplan voor groei van biologische productie en consumptie.

Ga in gesprek met andere stakeholders: deel idee├źn, vragen, zorgpunten en oplossingsrichtingen.

Schrijf je nu en verzeker je van deelname aan het gesprek en alle resultaten. Je gegevens worden alleen gebruikt om je te betrekken bij de dialoog en je te informeren over het Nederlands actieplan voor groei van biologische productie en consumptie. Zie voor meer informatie ons privacy-statement.

Na je aanmelding kun je deelnemen en ontvang je (ter verificatie) een bevestigingsmail op je opgegeven mailadres. Let op, het kan zijn dat die mail in je spambox belandt.

* verplicht veld

Om deel te kunnen nemen aan de consultatie moet u ten minste akkoord gaan met de verwerking van de door u verstrekte gegevens. Daarnaast kunt u optioneel toestemming geven voor het gebruik van uw gegevens om u na afronding van de consultatie op de hoogte te houden.

U kunt zich op elk moment afmelden voor onze mailings door op de link in de voettekst van onze e-mails te klikken. In het privacy-statement kunt u lezen hoe uw gegevens worden gebruikt en bewaard.